Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Igazán örülünk neki, hogy a honlapunkra találtál! 

Mamy! Már évek óta mindennap hallom, a fiaim szólítanak így. ❤️

Innen indult a mamy.hu – ezáltal mintha a családom is minden pillanatban velem lenne.

 

Somogyi-Adamis Noémi vagyok, feleség, édesanya és vállalkozó, a mamy alapítója. Nagy családban nőttem fel, hat testvérem van. Férjemet, Tamást még a gimnáziumi évek végén ismertem meg a Pasaréten egy ferences szilveszteren. Remekül kiegészítjük egymást, hamar megtaláltuk a közös hangot, igazi különlegesség, hogy neki is hat testvére van. Nagyon fiatalon összeházasodtunk, 22 évesen pedig már édesanya voltam. Vállalkozásunkat 2008-ban, még első gyermekünk, Adorján születése előtt alapítottuk. A cégnévben szereplő 'SANT' mozaik szó, pedig a neveink kezdőbetűiből áll.

Családi vállalkozásunk kezdetben esküvői meghívók tervezésével, gyártásával, kivitelezésével foglalkozott, saját védjegyzett márkánk a PRAMON CARD®. Bár az elmúlt 15 évben saját kézzel több tízezer masnit kötöttem meg, még most is ugyanolyan nagy örömmel és szeretettel készítem az esküvői meghívókat és egyéb kártyákat. Ha kíváncsi vagy nézd meg, milyen egyedi és szép esküvői és egyéb termékeink vannak: www.pramoncard.hu 

Pár éve, amikor a kisebbik fiam, Bendegúz is elkezdte az iskolát, profilunkat fokozatosan elkezdtük kibővíteni dizájnos és praktikus táskákkal, pénztárcákkal, illeolla kabátokkal és kiegészítőkkel.

A 2020-as év jelentős változást hozott a vírus miatt az esküvői piacon. Bár részt tudtunk venni néhány esküvői előkészületben, sok esküvői meghívóra nem volt szükség a kényszerből el-elmaradó esküvők sokasága miatt. Bizakodva várjuk, hogy visszaálljon a rend a világban, de a történések megsürgették az erősebb online jelenlétet, ezért hoztuk létre a www.mamy.hu webshopot. A Facebook-on és Instagram-on is megtalálsz minket @mamyhungary néven.

Számomra mindig is fontos volt, hogy szép, minőségi, de ugyanakkor különleges dolgokkal foglalkozzak. Sok termékünk többfunkciós, így a különböző helyzetekben is a legtöbbet tudod kihozni belőlük. A mamy.hu árukészletét is ez alapján válogattam össze, ahol a külföldi márkák mellett próbálunk egyre nagyobb teret adni a magyar különlegességeknek, ezzel is segítve egymást a magyar vállalkozásokkal. 

A kiválasztott termékeket örömmel kiszállítjuk futárszolgálattal, vagy előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheted a Kanizsai utcai bemutatótermünkben vagy a pátyi telephelyünkön.

Nézz körbe nálunk és válaszd ki a stílusodhoz legjobban illő táskát, ille/olla kabátot, kiegészítőt!

Jó válogatást! Visszavárunk!

 

 

* A honlapon talált képek, szövegek másolása, bárminemű felhasználása kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.