Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák SANT Hungary Kft. (székhely: 2071 Páty, Tulipán u. 41., adószám: 14173020-1-13), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.
Az ÁSZ az alábbi linken: https://mamy.hu/aszf érhető el.

 

Szolgáltató adatok:
A szolgáltató neve: SANT Hungary Kft.
A szolgáltató székhelye: 2071 Páty, Tulipán u. 41.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt Elektronikus levelezési címe: hello@mamy.hu
Cégjegyzékszáma: 13-09-202762
Adószáma: 14173020-1-13

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Budapesti Kerületi Cégbíróság

Telefonszáma: +36 20 770 0932
A cég statisztikai számjele: 14173020-1812-113-01
A szerződés nyelve: magyar

Tárhely (webáruház) szolgáltató adatai: shoprenter.hu

Az adatok kezelője a ShopRenter.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhelye: 4028 Debrecen, Kassai út 129. E-mail címe: info@shoprenter.hu Telefon: +36-1/234-5012

 

Alapvető rendelkezések:
1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire továbbá a kereskedelemről szóló 2005 évi CLXIV. törvény vonatkozó rendelkezései. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.


1.2. A szerződéskötés nyelve: magyar, területi hatálya: Magyarország.

1.3. A webshopon található minden kép és dokumentum szerzői jog védelme alatt áll.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
1.4. A megjelenített termékek online és előre egyeztetett időpontban személyesen is megvásárolhatók. A termékek 0% áfát tartalmaznak. A csomagolási díjat az ár tartalmazza, a házhoz szállítási díjat nem.

1.5. A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelentet meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

1.6. Az akciós áru termékek minden esetben az akció visszavonásáig vásárolhatóak meg kedvezményesen.

1.7. A mamy.hu webshopon keresztül leadott rendelés és annak Szolgáltató által történő visszaigazolása nem minősül írásbeli szerződésnek. A mamy.hu oldalon leadott megrendelések ráutaló magatartásnak minősülnek. A szerződés akkor jön létre, ha a Szolgáltató a rendelést visszaigazolta és elfogadta. A visszaigazolással egyidőben PDF formában az ÁSZF elküldésre kerül a vevő részére.

1.8. Jelen Általános Szerződési Feltételek a mamy.hu-n elérhető szolgáltatásokra és termékekre és azok adás-vételére, a webhelyen elérhető információkra vonatkozik.

Rendelés menete
1.9. A rendelés menete online vásárláskor: Válassza ki a kívánt terméket, termékeket és helyezze kosárba (a "nincs raktáron" jelzésű termékek nem vásárolhatóak meg, amennyiben ilyen terméket szeretne vásárolni, vegye fel velünk a kapcsolatot), majd a jobb felső sorban található kosár ikonra kattintva tudja véglegesíteni a rendelését. A termék sor végén található X-el tudja azt a terméket törölni amit mégsem szeretne megvásárolni.
Kattintson a "Kifizetés" gombra, majd értelemszerűen adja meg adatait, válassza ki az átvétel, majd a fizetés módját. Ezt követően nézze át a megadott adatokat. Igény esetén a "További megjegyzések" rovatba írja meg közlendőjét. Fogadja el a felhasználási feltételeket (melyeket itt tekinthet meg: https://mamy.hu/vasarlasi-feltetelek) és igény esetén iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első között értesüljön speciális ajánlatainkról, akcióinkról. Ezt követően a "Megrendelés befejezése" feliratra kattintással tudja véglegesíteni a rendelését.

 

Amennyiben rendelkezik kedvezményes kuponkóddal, azt a "Kupon megadása" feliratra kattintva tudja megadni.
A rendelésről e-mailben értesítést fog kapni. Személyes átvétel esetén a megadott elérhetőségek valamelyikén időpont egyeztetés céljából fel fogjuk venni a kapcsolatot. Házhoz szállítás esetén a csomagszámról és a várható érkezésről további e-mailben értesítünk.

1.10. Fizetési feltételek: 

Személyes átvétel esetén – Kizárólag időpont egyeztetést követően:

1 - készpénzzel a termék átvételkor, 2 - bankkártyával a termék átvételekor, 3 - előre utalással - ez esetben vegye fel velünk a kapcsolatot


Futárszolgálat esetén: 

1 - készpénzzel a termék átvételekor a futárnak, 2 - előre utalással - ez esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, a terméket csak beérkezett összeg után áll módunkban átadni a futárszolgálatnak.

1.11. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

 

A megrendelések feldolgozása és teljesítés
1.12. A megrendelések feldolgozása hétköznapokon általában délelőtt történik. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 10 munkanapon belül. Ha Szolgáltató és Felhasználó a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, Szolgáltató Felhasználó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek Szolgáltatóhoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre. A honlapon található termékek elérhetősége tájékoztató jellegű, a valós készlet (darab, szín, méret) eltérhet.
1.13. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

 

1.14. Szállítási feltételek: mamy.hu kizárólag Magyarország területére szállít. Szállítási költség, egységesen: 1.800.- Ft

MPL csomagautomatába rendelés esetén: 1.100.- Ft

35.0000.- Ft felett a szállítási költséget mi álljuk: INGYENES, 0.- Ft


Elállás joga
1.15. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.
1.16. A Fogyasztó az elállási jogát gyakorolhatja az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozatával, vagy a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 2. mellékletében meghatározott nyilatkozat-minta útján.
Az elállási jog gyakorlására nyitva álló idő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Fogyasztó, vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. 
A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie, a vállalkozás nem vállalta e költség viselését. 
Az elállási jog gyakorlása esetén a Fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli.
Szolgáltató a termék visszaérkezését/vagy az elállási nyilatkozat megérkeztét követően a fenti jogszabályok értelmében haladéktalanul 12 napon belül visszatéríti a kifizetett összeget a Fogyasztó részére, beleértve a szállítási díjat is.

Amennyiben a Fogyasztó a megrendelt terméket nem veszi át és/vagy nem téríti meg annak díját, de nem él az elállás jogával, akkor a Szolgáltató követelheti a költségeinek a megtérítését a Fogyatón.

Garancia, jótállás
1.17. Termékeinkre 6 hónap garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén központi elérhetőségeinken lehet érdeklődni, ahol személyesen vagy telefonon tájékoztatják a teendőkről, illetve elérhetőségeink valamelyikén is tájékoztatást nyújtunk. Lásd még: 151/2003. Korm. rendelet. A PTK-féle jótállás, kellékszavatosság, termékszavatosság szabályai.

 

Panaszkezelés
1.18. Kérdéseivel, esetleges panaszával az alábbi elérhetőségeken tud hozzánk fordulni.

SANT Hungary Kft.
Telefonszámai: +36 20 77 00 932
E-mail cím: hello@mamy.hu
Postázási cím: 2071 Páty, Tulipán u. 41.

Európai online vitarendezési platform

Az Európai Parlament és a Tanács fogyasztói jogviták online rendezéséről szóló, 2013. május 21-i 524/2013/EU rendelete (Rendelet) alapján az Európai Bizottság létrehozott egy online vitarendezési platformot.

A Rendelet szerint az Európai Unióban tartózkodási hellyel rendelkező fogyasztók és az Európai Unióban letelepedett szolgáltatók közötti, online szolgáltatási szerződésekből eredő kötelezettségekkel kapcsolatban felmerülő jogviták, így az online megkötött szerződésekkel összefüggő pénzügyi fogyasztói jogviták bírósági eljáráson kívüli rendezésére irányuló kommunikációt ezen a platformon keresztül kell a fogyasztóknak biztosítani.

Az online vitarendezési platform 2016. február 15-től elérhető a fogyasztók számára. 

A Rendelet hatálya közvetlenül kiterjed a Magyarországon székhellyel rendelkező pénzügyi szolgáltatóra, amennyiben közte és a fogyasztó között létrejött online szolgáltatási szerződéssel kapcsolatban pénzügyi fogyasztói jogvita merül fel. A fogyasztó a Rendelet szerint online vitarendezési platformon keresztül online kezdeményezheti a jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezését a közösen megválasztott vitarendezési fórumnál. Magyarországon a pénzügyi fogyasztói jogviták rendezésére a Pénzügyi Békéltető Testület jogosult.

http://ec.europa.eu/odr


Vegyes rendelkezések
1.19. Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Fővárosi Bíróság illetékességét. 


Ezek a szabályok hatályba lépnek 2021.02.21.

Köszönjük, hogy a www.mamy.hu webáruházunkat meglátogattad. Mindig nagy örömmel látunk és visszavárunk! 

mamy.hu csapata