Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ille/olla

Az ille-olla nő kortalan, a szolid vagányság híve. Izgalmas személyiség, aki vonzza a tekinteteket. Vállalkozó szellemű és magabiztos, az élet minden területén megállja a helyét. Tombol benne a kreativitás és alkotási vágy. Megvalósítja álmait, játékos kedve pedig határtalan.

Az stílusvilágunkon keresztül hozzá szeretnénk járulni ahhoz, hogy a nők nőnek érezzék magukat a bőrükben. A stílusos megjelenéssel magabiztosságot érezzenek és határozottságot sugalljanak, és nem maradnak el a bókok sem.

Az ille-olla hármas stílusjegyei hozzásegítenek a kívánt homokóra alkat eléréséhez: a nagy gallér hangsúlyozza, erősíti a vállakat; az aszimmetrikus záródás keskenyíti a derekat; a zsebek pedig kiegyenlítik a gallér hatását. A változó nagyságú gallérral és zsebbel lehet elérni a megfelelő egyensúlyt.

Kicsitől plus size méretig. Mindenki szeretne „nőcis” lenni, stílusosan, egyedien kinézni kortól és mérettől függetlenül. A tervezés alatt különös figyelmet fordítunk arra, hogy legtöbb modellünk XS-től egészen 3XL méretig elérhető legyen.

Rendezés: